Boliden och Skanska

Var och lyssnade på dem på Kockum Fritid i Malmö.

Har tänkt jag ska skriva något sakligt och objektivt och föredragen, men har inte riktigt haft tid.

Boliden tycker jag ser okej ut på pappret, men när jag träffar dem nu för andra gången så blir jag mer och mer övertygad om att jag inte vågar köpa aktien.

Hur stor andel koppar respektive zink är er omsättning? Inget svar. Bolagsrepresentanten bad mig själv kika i rapporterna.

Aitek-gruvan tar slut om 17 år, av era presentationer är är den er klart dominerande gruva, är den det omsättningsmossigt också? Vi redovisar inte omsättning för enskilda gruvor, men vi har gjort en investering i Aitek på 6 miljarder, och bolaget har ett börsvärde på 21 miljarder, så rimligtvis är den ganska stor.

Det här inlägget postades i boliden, skanska. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.