Om Arbetet.com

Updaterad: 14:50 2004-12-09

Denna sida drivs av mig, Martin Persson.

Huvudblog

Min ”huvudblog” är MittInternet.com, där tar jag lite upp lite olika saker som intresserar mig.

Personlig hemsida/dagbok/blogg

Fram tills januari 2004 så hette min personliga dagbok/weblog ”Majtins lilla hemsida”, och den låg på sveriges.com/martin. Då döpte jag om den till MittInternet.com/MartinPersson.net. I samma veva så kände jag jag att jag ville börja weblogga mera, vilket resulterade i att jag inte vill skriva mina personliga tankar där längre, utan flyttade dem till Costodia – Majtins lilla hemsida – tankarna om mina känslor och relationer.

Andra temabloggar

Utöver det har jag några temabloggar, nämligen dessa:

ResMera.com

Filmtabbar

Nokiacity.com

Surftips.org

– Till denna kategori hör även denna blog, Arbetet.com – om ekonomi och politik.

Mian andra webplatser (icke-bloggar)

Utöver dessa bloggar driver jag två användareproducerade sajter, nämligen:

1. Eannons.com Hundbazar Annonsforum

2. Mailisar.com

Slutligen så har jag en länksida, som heter Sveriges.com

där jag lägegr länkarna som jag använder ofta. Egentligen är det tänkt att den sajten ska bli en portal till Sverige på internet, men jag har inte riktigt fudnerat ut på vilket sätt, den skulle kunna vara det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.