Fastigetsmiljardär nummer ?

Läser i Di Weekend om Wonna de Jong. På flera ställen i artikeln ställer jag mig frågan om hon verkligen tjänat ihop sin förmögenhet på att schysst sätt. Varför Roger Akelius inte gillade att göra affärer med henne, om det var hennes småaffärer som gjorde att hon kunde investera de 350 miljoner som hon säger sig investerat i sina fastigheter. Jag artiklen lämnar många frågatecken, och känske det är det som är meningen, som när man läser tidningen Filter, man får bilda sig en egen mening.

Men jag känner, hennes bolag är inte noterade och jag bor inte i Stockholm, så egentligen har det ingen betydelse för mig, och därför kanske jag inte ska lägga någon energi i det heller, kanske.

Kolla i alla fall hennes hemsida: http://www.wonnafast.se/.

This entry was posted in entreprenörer. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *