Det kommer ett framtida bud på Glycorex

Citat från di.se:

Glycorex har tagit fram en produkt som gör det lättare att genomföra organtransplantationer för människor med olika blodgrupper. Produkten, som Glycorex har världspatent på, fick i veckan godkänt av australienska myndigheter och enligt Magnus Wendt är det ”bara formalia” att även det amerikanska läkemedelsverket FDA ger grönt ljus.

”Framtiden för Glycorex ser enormt bra ut. Det finns inga konkurrenter och potentialen är oerhörd enligt ledningen. Varje år genomförs 50.000 transplantationer i världen och den siffran kommer att öka rejält”, säger Magnus Wendt.

Glycorex produkt har beställts av ett antal sjukhus i Europa, men än så länge är användningen klart begränsad. Första kvartalet i år hade Glycorex en nettoomsättning på 1,5 Mkr och gjorde en förlust på 5 Mkr.

Läs artiklen

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.